MARGA

Sóc dissenyadora tèxtil i estic especialitzada en disfresses i complements de fantasia. Tota la vida envoltada de disfresses m'han portat fins a on sóc ara.

dijous, 13 d’octubre de 2016

TOCATS MINI

TOCATS TAMANY MINI PER DANSA O PETITA DECORACIÓ

  Mini tocats subjectats amb pinça dissenyats i pensats per a dansa o petites decoracions per al cabell. Els mini tocats els tenim sota comanda ja que s'adapten al estil de cada client. Els podem realitzar amb qualsevol teixit, cinta o material. Cada disseny és diferent i s'adapta a les necessitats de cadascú. Els podem confeccionar sense pinça per poder-los aplicar aqualsevol lloc del vestit per poder conjuntar les dues peces.

Tocat petit  subjectat amb pinça, llaçada de ras rosa, cinta plata, strass plata i cinta decorativa rosa.

 

Mini tocados sujetados con pinza diseñados y pensados para danza o pequeñas decoraciones para el cabello. Los mine tocados los tenemos bajo pedido puesto que se adaptan al estilo de cada cliente. Los podemos realizar con cualquier tejido, cinta o material. Cada diseño es diferente y se adapta a las necesidades de cada cual. Los podemos confeccionar sin pinza para poderlos aplicar aqualsevol lugar del vestido para poder conjuntar las dos piezas.

 Tocado pequeño sujetado con pinza, llaçada de raso rosa, cinta plata, strass plata y cinta decorativa rosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada