MARGA

Sóc dissenyadora tèxtil i estic especialitzada en disfresses i complements de fantasia. Tota la vida envoltada de disfresses m'han portat fins a on sóc ara.

divendres, 14 d’octubre del 2016

BARRETS I TOCATS ANYS 20 III

Turbant estil flappers

 Amb les flappers* naixia un nou estil de vida de dones joves que usaven faldilles curtes, no portaven cotilla, lluïen un tall de cabell especial, el famós bob cut i usaven decorats especials en el cabell com a turbants amb plomes 

 Turbant ample de cadeneta marró, taronja i ocre frunzit a un lateral amb decoració de dotze plomes rígides marró i strass de resina d'aigües marró i taronja. Disponible amb plomes taronges i diferents mides de cap. Sota comanda disponible amb plomes d'altres colors. Estil època anys 20.



 Con las flappers** nacía un nuevo estilo de vida de mujeres jóvenes que usaban faldas cortas, no traían corsé, lucían un corte de cabello especial, el famoso bob cut y usaban decorados especiales en el cabello como turbantes con plumas. 

Turbante ancho de cadeneta marrón, naranja y ocre fruncido a un lateral con decoración de doce plumas rígidas marrón y strass de resina de aguas marrón y naranja. Disponible con plumas naranjas y diferentes medidas de cabeza. Bajo pedido disponible con plumas de otros colores. Estilo época años 20.
*veieu entrada "Barrets i tocats anys 20 I"
** ver entrada "Barrets i tocats anys 20 I" 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada