MARGA

Sóc dissenyadora tèxtil i estic especialitzada en disfresses i complements de fantasia. Tota la vida envoltada de disfresses m'han portat fins a on sóc ara.

divendres, 14 d’octubre del 2016

BARRETS I TOCATS ANYS 20 I


El barret cloche 

Els daurats anys 20 van ser l'època del glamur i del naixement de les Flappers i les Garçons. Era l'inici de la dona moderna, l'origen d'una nova dona. Tons pastel, estampats florals, serrells… es reinventa el ‘Look flapper‘ que inundava els carrers de l'època del jazz i el xarleston. Faldilles amb el llarg pels genolls, plomes i perles, ones a l'aigua i els coquetons barrets cloche tornen perquè el vintage està de moda.


 Barret cloche d'estil anys 20 de base rígida de feltre folrat de vellut color crema frunzit al lateral. Vorejat amb punta de cotó color crema i flor lateral. Disponible en negre i lila. Altres colors sota comanda 


 Los dorados años 20 fueron la época del glamour y del nacimiento de las Flappers y las Garçons. Era el inicio de la mujer moderna, el origen de una nueva mujer. Tonos pastel, estampados florales, flecos… se reinventa  el ‘Look flapper‘ que inundaba las calles de la época del jazz y el charlestón. Faldas con el largo por las rodillas,  plumas y perlas por doquier, ondas al agua y los coquetos sombreros cloche vuelven porque el vintage está de moda y apuesta fuerte.

Sombrero cloche de estilo años 20 de base rígida de fieltro forrado de terciopelo color quema fruncido al lateral. Bordeado con punta de algodón color quema y flor lateral. Disponible en negro y lila. Otros colores bajo pedido

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada